Korte lijnen, informeel contact

Sloos Zeefdruk staat voor scherpe prijzen, kwaliteitsproducten en klantgerichte ondersteuning voor wederverkopers uit de grafische branche. Daar hoort ook strikte klantbescherming bij. Als collega grafici spreken wij dezelfde taal en stropen we graag de mouwen op. Korte lijnen en informeel contact zijn de basis voor succesvolle samenwerking.

Topkwaliteit en korte levertijd

Vanaf orderdatum hanteren wij standaard 2 weken of anders in overleg. Rechtstreekse levering in neutrale verpakking is geen probleem. Onze vakkennis en uitgebreide productiemogelijkheden staan daarbij garant voor kwaliteit die een glimlach bij uw klant teweeg brengt.

Slagvaardige verkoopbinnendienst

Korte lijnen, snel schakelen. Onze verkoopbinnendienst weet van de hoed en de rand. Prijsopgave, materiaalmonster opsturen, een proefdruk aanpassen, levertijd checken? Een telefoontje of een mailbericht is genoeg. Wij zitten er klaar voor.

Kiezen met kennis op tafel

Voor onze vaste relaties hebben wij een uniek en lijvig monsterboek ontwikkeld. Hiermee kunt u alle materiaalsoorten en toepassingen bij uw klant laten zien. Dan weet u zeker dat de klant weet waar hij voor kiest.

Geen digitaal bestand is geen probleem

Voor veel klanten geldt dat ze nog wel de sticker hebben die ze ooit ergens hebben laten produceren, maar niet het digitale opmaakbestand. Bij Sloos Zeefdruk Studio maken wij zonder verdere kosten een DTP-bestand van opgestuurd materiaal. Probeer het gerust om ook eens kennis te maken met de specialist in stickers en zelfklevende specialiteiten.