Ongekend aantal materiaalsoorten
Onze brede klantenkring maakt dat wij een zeer uitgebreid portfolio aan materialen in huis hebben. Van wit vinyl, transparant of gekleurd vinyl, chroom polyester en fluorescerend of reflecterend vinyl tot polycarbonaat, papier, castvinyl, polystyreen en meer. Deze materialen kunnen met diverse kleefkrachtvarianten uitgevoerd worden, van permanent tot tijdelijk. Het is allemaal mogelijk, afhankelijk van de toepassing en uw wensen en eisen.

Full colour digitaal
Voor het produceren van full colour stickers beschikken wij over digitale productiesystemen. Onze grootformaat printers zijn hiervoor uitstekend geschikt, evenals voor betaalbaar kleine series maken of voor doorlopende nummering op een serie. Oogstrelende kwaliteit voor zowel binnen als buitengebruik. Uniek is de aanwezigheid van een digitale printer waarmee zowel metaal kleuren als wit geprint kan worden!

PMS- of RAL-kleur
Op basis van 12 standaardkleuren kunt u scherp geprijsd wit of transparant vinyl en glans of mat chroom polyester laten bedrukken. Daarnaast is elke gewenste RAL- of PMS-kleur mogelijk zodat u altijd exact de kleur krijgt die vereist is voor de huisstijl van uw klant. Per sticker is vrijwel een onbeperkt aantal kleuren mogelijk. Dat levert kleurrijke blikvangers op voor het brengen van een boodschap op iedere gewenste plek.

Unieke uitstraling met domeren
Voor uw klanten met producten waarbij een elegante, stijlvolle uitstraling een rol speelt, is domeren een schitterende techniek. Bij auto’s, pc’s of huishoudelijke apparatuur brengt een gedomeerde sticker het merk of model op een opvallende manier onder de aandacht. Bij deze techniek wordt een bolle harslaag van enkele millimeters op de sticker aangebracht die na uitharding duurzaam, glashelder en glansrijk blijft.