Eigen DTP afdeling
Onze vakkundige DTP-ers staan graag voor u klaar. Van compleet ontwerpen tot op stand zetten, omzetten van bestanden, kleurcodes bepalen en schalen tot proef-PDF’s en drukgereed digitaal aanleveren. Met alle kennis en productie onder één dak schakelt u sneller en worden aanpassingen probleemloos doorgevoerd.

Uitgebreid machinepark

Met de constante groei door de jaren heen is Sloos Zeefdruk Studio blijven investeren in hoogwaardige productiefaciliteiten. Daardoor beschikken wij nu over maar liefst drie volautomatische zeefdrukpersen en drie half automatische persen. Dat biedt ons zowel capaciteit als flexibiliteit om een scala aan producties in korte tijd op te leveren.

Digitale productieprinters

Voor kleine series, full colour opdrachten of speciale toepassingen zoals doornummering of unieke codes, beschikken wij over meerdere digitale productieprinters. Tegen lage opstartkosten kan direct vanaf digitaal bestand geproduceerd worden.

Domeerinstallatie

In een geconditioneerde ruimte staat onze domeerinstallatie opgesteld. Via een zeer precieze techniek voorziet de operator met deze apparatuur uw stickers van een tweecomponenten hars die hoogglans transparant uithardt.

Elke gewenste vorm

Voor strakke afwerking hoeven wij niet naar derden te gaan. Onze stans- en snijmachines staan rug aan rug tussen de productieapparatuur. Daardoor hebben wij controle over het totale proces en dus ook de levertijden. Uniek is onze uitgebreide bibliotheek aan stansmessen in ovalen, cirkels, rechthoeken, driehoeken en asymmetrische vormen. In de meeste gevallen zullen daarom geen stansmeskosten worden berekend.